Nieuwe vestiging Salland

Blog Our World

Welkom Autolakherstel.nl Salland!

Welkom Autolakherstel.nl Salland! Er is een nieuw autoschadeherstelbedrijf geopend in Heeten, Overijssel. Autolakherstel.nl Salland is de 8e vestiging in Nederland. Hier zijn we uiteraard enorm blij mee! Het team van Autolakherstel.nl Salland staat klaar om alle auto’s weer in topconditie te brengen. Of u nu schade aan uw auto hebt als particulier of als bedrijf, de professionals van Autolakherstel.nl Salland kunnen u helpen. Met jarenlange ervaring en speciaal ontwikkelde technieken zoals de spotrepair methode, kunnen onze professionals bijna elk type schade aan uw auto herstellen.

Autolakherstel.nl biedt diensten als lakbeschadiging repareren, bumperschade repareren, lichtmetalen velgen reparatie, herstellen van kleine deuken, reparatie in het interieur en bekleding en uiteraard spotrepair. Het team van Autolakherstel.nl Salland is gecertificeerd en opgeleid volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast werken ze alleen met duurzame producten en maken ze gebruik van moderne technieken. Kortom, een bezoek aan Autolakherstel.nl Salland levert u altijd het beste resultaat op voor een scherpe prijs!

Kom langs bij Autolakherstel.nl Salland voor een vrijblijvende offerte en laat de auto weer stralen als nooit tevoren. Wij zijn te bereiken via 06 – 51 93 85 04 of stuur een mail naar armand.deboer@chipsaway.nl voor meer informatie. U kunt Autolakherstel.nl ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze laatste updates en aanbiedingen. Tot binnenkort bij Autolakherstel.nl Salland, uw vertrouwde autobedrijf in de regio Heeten en omstreken!

U kunt ook online een afspraak maken via onze website. Kies een vestiging en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt door één van onze ervaren professionals. Wij helpen graag bij het herstellen van uw auto! Auto’s die door Autolakherstel.nl Salland zijn gerepareerd, vallen onder de garantie van het autobedrijf. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en met een stralende auto de weg op kunt.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende