Lichtmetalen velgen

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Heeft u geïnvesteerd in een mooie set lichtmetalen velgen voor uw auto? Dan wilt u ze zo lang mogelijk goed houden. Helaas verslijten en krassen velgen redelijk snel.

  Lichtmetalen velgen repareren

  Gelukkig kan Autolakherstel.nl uw lichtmetalen velgen repareren in een handomdraai. Onze reparatieservice is professioneel en betaalbaar, en maakt het onnodig om uw velgen te stralen of volledig te renoveren.

  Ervaren en professionele reparatieservice

  De ervaren specialisten bij Autolakherstel.nl voeren de moeilijkste reparaties probleemloos uit. Ze vullen, schilderen of lakken uw beschadigde velgen zo goed dat het lijkt alsof u ze net heeft gekocht. Daarnaast voorkomt onze reparatie verdere schade door weersomstandigheden of strooizout.

  Scherp tarief en gegarandeerd goed

  Autolakherstel.nl maakt gebruik van een kleur- en textuurtechniek, zodat alle beschadigingen worden hersteld conform de oorspronkelijke specificaties van de fabrikant. Op al onze reparaties zit een levenslange garantie.

  Lichtmetalen velgen laten repareren aan huis

  Heeft u geen tijd of gelegenheid om naar één van onze servicepunten te komen? Geen probleem. Een aantal van onze specialisten biedt een mobiele reparatieservice aan, waarbij uw auto aan huis, op werk, of waar dan ook wordt gerepareerd.

  Waarom is het belangrijk om uw velgen te repareren?

  Goedkoper
  De belangrijkste reden voor het herstellen van uw velgen is dat het vele malen duurder is om nieuwe te kopen! Een klein probleem kan leiden tot een groter probleem, waardoor u misschien uiteindelijk heel het wiel moet vervangen.

  Mooier
  Lichtmetalen velgen zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Externe elementen, zoals wind, regen of modder, kunnen de kleur en glans van de velgen beschadigen. Daarom is het repareren van uw velgen een goede manier om uw auto er weer mooi en stralend uit te laten zien.

  Betere prestaties en veiliger
  Velgen die beschadigd zijn, kunnen tot verslechterde prestaties van uw auto leiden. Stel, er zitten deuken in uw velgen. Dan kan dat uw wielen uit balans brengen. Zo ontstaat er een groter risico op ongelukken. Om ongelukken en ongemak te vermijden, is het verstandig om uw velgen snel te laten repareren.

  Van stalen naar lichtmetalen velgen
  Vroeger, toen auto’s nog schaars waren, werden autovelgen van staal gemaakt. Staal was sterk, duurzaam en komt stijlvol over. Auto’s werden echter steeds populairder en kwamen uiteindelijk op de commerciële markt. De vraag naar goedkopere velgen nam toe, daarom werd er gekozen voor lichtmetalen velgen.

  Voordelen van moderne velgen
  Hoewel staal lang meegaat, leidt het ook tot meer benzineverbruik. De auto is immers zwaarder. Lichtmetalen velgen, zoals aluminium velgen, maken het daarnaast makkelijker om de auto te besturen en ze kunnen warmte veel sneller afvoeren dan stalen velgen.

  Veelvoorkomende beschadigingen

  Er zijn verschillende soorten lichtmetalen velgen: standaardlegeringen, gedeelde velgen, diamantgeslepen velgen, sportvelgen, etc. Enkele veelvoorkomende beschadigingen aan velgen zijn:

  Neem nu contact op

  Wilt u uw lichtmetalen velgen laten herstellen? Bel ons op 070 – 785 09 96. U kunt ook ons contactformulier invullen of een offerte aanvragen.

  Autolakherstel.nl beschikt over een landelijk netwerk, indien nodig kunnen we een lokale specialist langs laten komen. Waar en wanneer u maar wilt.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Bekend van o.a.