Interieur en bekleding

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Wilt u uw auto interieur laten reinigen? Autolakherstel.nl maakt snel en goedkoop het interieur en de bekleding van uw auto schoon.

  Auto interieur reinigen

  Autolakherstel.nl brengt uw auto binnen een paar uur weer terug in de originele staat. Wij herstellen beschadigingen aan uw auto interieur en bekleding – inclusief ‘tranen’ in uw autobekleding, schade aan het dashboard en vinyl, en schade aan het autoleder.

  Auto interieur reinigen op locatie

  Autolakherstel.nl biedt een uiterst professionele mobiele reparatieservice voor uw autobekleding en interieur. Heeft u een snelle, vakkundige reparatieservice nodig bij u aan huis of op het werk? Een deel van onze specialisten werkt op locatie.

  Neem contact met ons op of vraag direct gratis een offerte aan.

  Reparaties aan uw auto interieur

  Hier volgen enkele veelvoorkomende reparaties aan het auto interieur.

  Textured bumper reparatie
  Split, diepe krassen en beschadigde bumpers. Onze mobiele reparatieservice voor bumpers herstelt deze volledig. Autolakherstel.nl vult en spuit uw bumper, zodat deze weer gloednieuw lijkt. Hiervoor gebruiken we een techniek voor kleuraanpassing conform de specificaties van de fabrikant. Zo garanderen we een naadloze afwerking.

  Dashboard gaten
  Heeft u slijtage en krassen in uw vinyl? Of gaten in uw dashboard na het verwijderen van een gsm-toestel? Autolakherstel.nl repareert uw dashboard op professionele wijze. Daarvoor gebruiken we eveneens de techniek voor kleuraanpassing, zodat uw dashboard er weer prachtig uitziet.

  Velours
  Autolakherstel.nl behandelt ook beschadigingen aan velours autobekleding. Onze specialisten repareren van alles: van brandgaten door sigaretten tot krassen door huisdieren. We zijn in staat om zowel effen bekleding als bekleding met een patroon te behandelen. Ook kunnen we tapijten repareren.

  Vinyl en leer
  Het repareren van ‘tranen’ of slijtage aan leer of vinyl autobekleding vereist veel vaardigheid en ervaring. De goed opgeleide specialisten van Autolakherstel.nl doen dit snel en gemakkelijk!

  Waarom autobekleding laten reinigen

  1. Uw auto behoudt zijn waarde
  U wilt natuurlijk zo lang mogelijk de waarde van uw auto behouden. Een vies, beschadigd interieur draagt daar niet aan bij. Zorg ervoor dat de waarde niet daalt – laat regelmatig uw auto interieur reinigen.

  2. Regelmatig het auto interieur reinigen voorkomt vlekken
  Vlekken zijn soms lastig te verwijderen. Hoe langer u de vlekken laat zitten, hoe moeilijker ze eruit gaan. Het is handiger om direct een vlek te behandelen.

  3. Een schoon auto interieur is hygiënischer
  In een vies auto interieur kunnen allerlei ziektekiemen voorkomen. Bedenk eens hoe vaak u of uw kinderen uw autobekleding aanraken… Dan is het verstandig om uw interieur regelmatig te laten reinigen. Zo verwijdert u ook allergenen.

  4. Regelmatig reinigen voorkomt verdere beschadiging
  Vlekken (zoals roestvlekken) en krassen kunnen uitgroeien tot grotere beschadigingen. Het zou zonde zijn als u een hogere prijs zou moeten betalen omdat u niet op tijd heeft ingegrepen. Om dit te voorkomen, is het slim om uw autobekleding direct te laten repareren en schoon te houden.

  Neem nu contact op

  Zoekt u een professionele en snelle mobiele reparatieservice om uw auto interieur te reinigen of uw autobekleding te herstellen? Neem nu contact op en vraag een offerte aan.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.