Bumperschade

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Bumperschade herstellen

  Bumperschade is vervelend. Is de onderkant van uw bumper geschaafd, gebarsten, gescheurd of zitten er krassen op uw bumper? Dan is het verstandig om uw bumper te herstellen – het liefst zo snel mogelijk. Daar zijn drie redenen voor.

  • Ten eerste komt bumperschade het uiterlijk van uw auto niet ten goede. Een kras of kapotte bumper staat onverzorgd.
  • Ten tweede verlaagt een kras op uw auto of bumper de inruilwaarde.
  • En ten derde zijn gebarsten bumpers minder effectief, omdat ze schokken minder goed kunnen opvangen.

  Snel, vakkundig en goedkoop herstellen van bumpers

  Autolakherstel.nl verwijdert krassen op bumpers vakkundig en snel. Als het niet nodig is, dan hoeft u uw bumper niet in zijn geheel te laten vervangen. In plaats daarvan herstellen wij uw bumper plaatselijk.

  Onze specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring met kleine carrosseriereparaties. Ze verwijderen stootranden en repareren bumpers van kunststof voor een fractie van de prijs van autogarages.

  Bumpers repareren aan huis

  Een groot aantal van de servicecenters van Autolakherstel.nl biedt een mobiele reparatieservice. Onze experts kunnen bij u thuis, op het werk of waar dan ook uw bumper herstellen. In heel Nederland vindt u bovendien onze Car Care Centers. Zo kunt u uw dichtstbijzijnde expert vinden.

  Vraag vandaag nog gratis een offerte aan.

  Bumper herstellen met SMART- en SpotRepair

  Autolakherstel.nl voert reparaties aan alle soorten bumpers uit, van kunststof tot geverfde bumpers en bumpers met textuur.

  Onze specialisten gebruiken daarvoor de SMART-methode en SpotRepair. SMART staat voor ‘Small to Medium Area Repair Technology’ en houdt in dat er plaatselijk op de bumper reparaties worden uitgevoerd. Dit betekent dat wij niet uw gehele bumper hoeven te vervangen – waardoor u veel tijd en kosten bespaart.

  Als een bumper is gedeukt, dan is de verf niet altijd kapot. In zulke gevallen kunnen we de deuk repareren zonder dat we opnieuw hoeven te spuiten. Is de lak echter afgebroken door bijvoorbeeld een kras of schuurplek? Dan gebruiken wij SpotRepair: een efficiënte methode waarmee we de reparatie naadloos kunnen laten overgaan in de originele bumper.

  Bumperschade kosten

  Autolakherstel.nl houdt de kosten van het herstellen van uw bumper laag – en de kwaliteit van onze reparaties hoog. Hiervoor gebruiken wij een spectrofotometer. Dankzij dit apparaat zijn we in staat om de originele kleurcode van de fabrikant na te bootsen. Dit levert keer op keer fantastische resultaten op!

  En als kers op de taart zijn onze reparaties vaak goedkoper dan de premie van uw autoverzekering. Zo hoeft u geen claim in te dienen om uw auto weer als nieuw te krijgen.

  Autospecialisten met hart voor de zaak

  Onze missie is om u zo snel en zo goed mogelijk weer op weg te helpen. Of u nu een deuk in uw bumper heeft of een kleine kras wilt laten verwijderen, u kunt bij Autolakherstel.nl terecht voor een professionele, betrokken aanpak. Naast het repareren van slijtage aan bumpers zijn de experts van Autolakherstel.nl gespecialiseerd in het repareren van lakkrassen en lichtmetalen velgen.

  Veelgestelde vragen over het herstellen van bumpers

  Hieronder hebben we enkele van de meest gestelde vragen over het repareren van bumpers op een rijtje gezet. Bel ons vandaag nog voor meer informatie over hoe we u direct kunnen helpen.

  Kun je scheuren in de bumper repareren?
  Ja, wij repareren scheuren in de bumper, evenals slijtage en krassen. Het repareren van scheuren in de bumper is absoluut noodzakelijk, aangezien een gebarsten bumper minder goed schokken kan absorberen, en gevaarlijk kan zijn. We repareren allerlei soorten scheuren in uw bumper, van kleine haarlijnbreuken tot grotere beschadigingen.

  Kun je bumpers met textuur repareren?
  Ja, de specialisten van Autolakherstel.nl zijn in staat om alle soorten beschadigingen aan bumpers te herstellen. Of het nu gaat om gebarsten, bekraste of geschaafde bumpers, we kunnen zowel geverfde als bumpers met textuur repareren.

  Moet ik mijn bumper verwijderen om hem te repareren?
  Als uw bumper beschadigd is, hoeven we de bumper niet per se van de auto te halen om deze te repareren. In plaats daarvan gebruiken we bij Autolakherstel.nl de SMART-methode en SpotRepair. Dankzij deze methode kunnen wij ons concentreren op het precieze gebied dat is beschadigd, en de reparatie naadloos laten overgaan in het omringende gebied. Dit maakt de reparatie vaak sneller en goedkoper.

  Hoe verzorg ik mijn bumper nadat deze is gerepareerd?
  Nadat uw bumper is gerepareerd, raden we aan om vijf dagen te wachten totdat de lak volledig is uitgehard voordat u de bumper wast of polijst. Als die vijf dagen voorbij zijn, kunt u de bumper op de normale manier wassen en poetsen.

  Wilt u uw auto in topconditie houden? Laat de bumper dan minstens één of twee keer per maand wassen (afhankelijk van het gebruik). We raden ook aan om een premium autowas te gebruiken om de bumper een extra beschermingslaag te geven tegen de elementen.

  Wat kan bumperschade kosten?
  Autolakherstel.nl is gespecialiseerd in snelle, efficiënte en goedkope reparaties. Dankzij onze SMART-methode en het gebruik van SpotRepair houden we de kosten laag. Wel variëren de kosten voor het herstellen van bumpers, afhankelijk van de grootte en ernst van de schade.

  Vraag nu gratis een offerte aan.

  Levenslange garantie op reparaties

  Er zit een levenslange garantie op onze reparaties. U kunt er dus vanuit gaan dat wij uw bumper en uw auto uitstekend herstellen.

  Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.