Franchise pakket

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Het Franchisepakket

  Of u nu een echte autoliefhebber bent of weinig tot geen automobielkennis hebt, wij voorzien u van alle tools die u nodig heeft om een succesvolle klein schadeherstel franchise op te zetten. In feite had meer dan 90% van ons netwerk geen eerdere branche-ervaring voordat ze een franchise bij Autolakherstel.nl bezaten.

  Van een uitgebreid technisch trainingsprogramma tot assistentie bij de lancering en een deskundige verkoop- en marketingstrategie, we begeleiden u bij elke stap. Het is onze taak om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw eigen klein schadeherstel franchise te runnen en de controle te nemen over de toekomst die u voor uzelf wilt hebben.

  Wanneer u een franchise bij Autolakherstel.nl koopt, voorzien wij u van:

  • Leadgeneratie van onze nationale en regionale SEO advertentiecampagnes
  • Uw eigen volledig gepersonaliseerde sub-website
  • Een stabiele analyse qua potentiële aanvragen per jaar
  • Bewezen bedrijfsmodel en licentie om te handelen onder het vertrouwde merk Autolakherstel.nl
  • Exclusief verkoop- en marketinggebied
  • Volledige uitgebreide training van 4 weken, of zo lang als noodzakelijk, inclusief:
   • Door CA technische training om ervoor te zorgen dat u alles weet wat u nodig hebt over het repareren van kleine krassen en deuken, en over het repareren van lichtmetalen velgen.
   • Een uitgebreide Sales & Marketing-cursus die is ontworpen om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt bij het op de markt zetten van uw eigen franchisebedrijf.
   • En nog veel meer! We bieden je onbeperkte ondersteuning door onze franchise-expert

  VIDEO: What’s Included?

   

  Nationale en Regionale reclame

  Al onze franchisenemers profiteren van lokale en landelijke SEO. Onze campagnes omvatten uitgebreide online en offline marketingactiviteiten. Deze campagnes worden exclusief met u opgezet en vormgegeven. Daarnaast is er periodiek overleg over de voortgang.

  Uitzonderlijk lanceringspakket

  De lancering van een Autolakherstel.nl-franchisenemer is een proces dat we hebben ontworpen om ervoor te zorgen dat u maximale bekendheid en bekendheid krijgt met uw nieuwe franchisebedrijf in uw lokale gemeenschap. Dit wordt gedaan door het gebruik van een geïntegreerde marketingmix, speciaal gemaakt voor het starten van franchisebedrijven. Al deze activiteiten werken samen om de zaken in uw regio een boost te geven – om vanaf het begin een goede boterham te genereren. We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om een succesvolle klein schadeherstel Franchise op te bouwen en controle te krijgen over het leven dat u wilt leiden. Download uw GRATIS informatiepakket om meer te weten te komen over hoe we uw bedrijf succesvol lanceren.

  Bedrijfs-, verkoop- en marketingtrainingsprogramma

  Als onderdeel van de Autolakherstel.nl-franchise zul je merken dat je met de hulp van ons deskundige ondersteuningsteam snel de vaardigheden opdoet die nodig zijn om een bloeiend bedrijf op te bouwen. Onze franchisepartner profiteren ook van een intensieve verkoop- en marketingcursus om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uw bedrijf op de markt te brengen en te promoten op de markt. Dit alles gebeurt onder de bloeiende vlag van het merk Autolakherstel.nl.

  Exclusief beschermd gebied

  Elke franchisenemer krijgt zijn eigen territorium, waardoor hij toegang heeft tot tienduizenden autobezitters. Het territorium is ruim genoeg en word middels SEO sterk aangesproken, wat betekent dat we uw ideale klantenbestand op u afstemmen. Dit zorgt ervoor dat er geen twee franchisenemers in hetzelfde gebied concurreren. Als u wilt weten of uw omgeving beschikbaar is, neemt u contact op met ons verkoopteam om vandaag nog aan uw reis te beginnen!

  Technisch trainingsprogramma

  Je hebt geen eerdere ervaring nodig om een gecertificeerde Autolakherstel.nl Franchisenemer te worden, aangezien we een uitgebreide initiële training van minimaal vier weken aanbieden naast ons gespecialiseerde trainingsteam in onze op maat gemaakte faciliteit. De cursus is ontworpen in de veronderstelling dat u geen eerdere ervaring in de auto-industrie heeft en wordt ondersteund door verdere geavanceerde training tijdens uw eerste zes maanden. Daarnaast zorgen we ervoor dat al onze franchisenemers onbeperkte technische ondersteuning hebben. U neemt misschien de sprong naar het hebben van een eigen bedrijf, maar u staat er niet alleen voor. Boek dan eens door voor een van onze informele informatie avonden waar u de werkplaats en een reparatie zelf kunt bekijken.

  Heeft u nog vragen?
  We zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen
  Lees onze meest gestelde vragen over de franchisemogelijkheid

  Get Your Free Info Pack
  Onze volgende open dag is op: woensdag 20 januari
  Vraag meer informatie aan om met ons team te spreken en boek uw plaats.

  Informatie opvragen

  Bekend van o.a.