Lakbeschadiging

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Herstel van lakschade en krassen aan de carrosserie

  Autokrassen en krassen in de lak zijn vervelend, maar komen vaak voor. Ze zijn onsierlijk en verlagen de inruilwaarde van uw auto.

  Onbehandelde krassen kunnen zelfs tot verdere schade leiden doordat ze de carrosserie van de auto kwetsbaar maken, wat later kan escaleren tot roestproblemen.

  Door uw autokras te laten repareren, lost u lelijke schade op én voorkomt u extra kosten in de toekomst.

  Autokrassen verwijderen binnen één dag

  Vroeger was het herstellen van autokrassen alleen mogelijk bij een plaatselijk carrosseriebedrijf. Of door het gebruik van een verzekeringspremie. Beide lastige en dure opties.

  Tegenwoordig is dat gelukkig een stuk voordeliger én sneller. Autolakherstel.nl verwijdert autokrassen binnen één dag!

  SMART-reparatie van Autolakherstel.nl

  De specialisten van Autolakherstel.nlf gebruiken een speciale methode voor het herstellen van lakschade, genaamd SMART-reparatie. SMART staat voor ‘Small to Medium Area Repair Technology’. Dit is een techniek die wordt gebruikt voor het repareren van kleine delen carrosserieschade, waarbij de nadruk op het gebied ligt dat moet worden gerepareerd. Hierdoor hoeven we geen volledig autopaneel te repareren of vervangen.

  Zo zijn we in staat om autoreparaties uit te voeren die veel sneller en goedkoper zijn dan traditionele technieken.

  Autolakherstel.nl maakt het herstel van carrosserieën gemakkelijk en betaalbaar, en voert het volgens een extreem hoge standaard uit. Onze specialisten herstellen allerlei soorten schade, waaronder krassen op autoportieren, autokrassen door sleutels en steenslagreparaties, ongeacht waar ze zich op de auto bevinden.

  SpotRepair met Autolakherstel.nl

  SpotRepair is een techniek om plaatselijk krassen, ter grootte van een A4-tje, van uw auto te verwijderen. Dankzij deze techniek zijn onze specialisten in staat de reparatie klein, snel en efficiënt te houden. Zo bespaart u tijd en geld.

  Professionele kleurmeting

  Met een spectrofotometer kunnen we tijdens het herstellen van autokrassen een nauwkeurige kleurovereenkomst krijgen, die overeenkomt met de afwerking van de fabrikant.

  Daarom hoeven de professionals van Autolakherstel.nl enkel het beschadigde gebied te spuiten, in plaats van een heel paneel. Zo kunnen we het werk in relatief korte tijd uitvoeren, terwijl uw autolak in hoge kwaliteit wordt hersteld. Of u nu krassen op uw auto wilt laten verwijderen of meerdere slijtplekken wilt laten repareren, Autolakherstel.nl helpt u graag.

  Snelle en comfortabele service

  Autolakherstel.nl biedt een snelle en comfortabele service. Doorgaans duurt een reparatie van Autolakherstel.nl slechts een paar uur en meestal tegen een fractie van de prijs die een traditioneel carrosseriebedrijf in rekening brengt.

  Naast een betaalbare prijs zijn alle reparaties van krassen, die worden uitgevoerd door de professionals van Autolakherstel.nl, volledig gegarandeerd. Onze service is erop gericht om u gemoedsrust te geven.

  Een aantal van de specialisten bij Autolakherstel.nl biedt een mobiele service voor het herstellen van autokrassen. Dit betekent dat wij naar u toe komen om uw auto te repareren – of dat nu thuis is, op vakantie of op het werk.

  Car Care Centers + Ophaalservice

  Een groot aantal van onze specialisten werken vanuit Car Care Centers, waarvan sommige een ophaal- en afleverservice bieden.

  Als alternatief bieden sommige van onze centra een gratis auto aan, terwijl wij uw auto repareren.

  Laat vandaag nog uw auto repareren

  Neem vandaag nog contact met ons op. De specialisten bij Autolakherstel.nl zijn u graag van dienst – of u nu thuis, op werk of zelfs op vakantie bent.

  Waarom Autolakherstel.nl?

  Autolakherstel.nl bestaat al meer dan 15 jaar. Onze goede reputatie danken we aan de vele uitstekende reparaties die we met onze SMART-technologie hebben uitgevoerd.

  Ook zijn we gespecialiseerd in kleine deuken, reparatie van lichtmetalen velgen, bumper-slijtage en Supagard lakbescherming

  Klanten geven ons lovende beoordelingen voor onze service. En zelfs prestigieuze autobezitters, zoals Aston Martin, Porsche en Mercedes-Benz, vertrouwen op Autolakherstel.nl voor hun reparaties.

  Autolakherstel.nl – Veelgestelde vragen

  Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen over het reparatieproces van autokrassen. Als uw vraag hieronder niet wordt beantwoord, neem dan vrijblijvend contact op.

  Hoe werkt SMART-technologie en SpotRepair?

  SMART-technologie en SpotRepair is een proces waardoor we ons uitsluitend kunnen concentreren op het gedeelte van de auto dat gerepareerd moet worden, zonder dat we een groter gebied hoeven te repareren dan nodig is.

  We beginnen met het reinigen en drogen van het beschadigde gebied om vuil of was te verwijderen wat de reparatie kan verstoren. Vervolgens maskeren we de aangrenzende panelen zorgvuldig af en schuren we het beschadigde gebied op.

  Vervolgens herstellen we de schade laag voor laag. Dit wordt vervolgens uitgehard met een infraroodlamp. Het hele gebied wordt vervolgens vakkundig in de grondverf gezet en in dunne lagen opnieuw gespoten voor een hoogwaardige, bijpassende kleurafwerking.

  Tot slot wordt het paneel gepolijst, zodat het lakwerk er als nieuw uitziet.

  Hoe zorgt u ervoor dat de verfkleur overeenkomt?

  Bij Autolakherstel.nl gebruiken we digitale kleuraanpassing om de kleur van de reparatie nauwkeurig af te stemmen op de natuurlijke carrosseriekleur van uw auto.

  We gebruiken de kleurcode van de fabrikant en een spectrofotometer om de tinten in de verf te identificeren. Met die informatie kunnen we de kleur precies nabootsen, zodat de reparatie perfect overeenkomt met de kleur van uw auto. Dit betekent dat u de schade niet meer kunt zien nadat de reparatie is voltooid.

  Wat is de juiste nazorg nadat een autokras is gerepareerd?

  Zodra de reparatie is voltooid, polijst de specialist van Autolakherstel.nl het gerepareerde gebied. Om het gebied verder te beschermen, raden we aan om de auto de eerste vijf dagen niet te poetsen of in de was te zetten. Zo kan de verf volledig uitharden.

  Als de vijf dagen voorbij zijn, kunt u de auto zoals gewoonlijk polijsten en in de was zetten.

  Hoeveel kost het herstel van krassen?

  Autolakherstel.nl is gespecialiseerd in betaalbare en gemakkelijke reparaties. Dankzij onze SMART-technologie en SpotRepair repareren we een autokras tegen een fractie van de kosten van een traditionele autoreparatie.

  De exacte reparatiekosten hangen af van de omvang van de schade aan uw auto. Onze kleine carrosseriereparaties zijn doorgaans goedkoper dan het eigen risico van uw autoverzekering, wat betekent dat u geen claim hoeft in te dienen.

  Onze levenslange garantie

  Maakt u zich geen zorgen. We hebben zoveel vertrouwen in onze reparaties dat we u een levenslange garantie geven.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.