Autolakherstel.nl en de Automobielmarkt

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  De automobielreparatiemarkt

  De markt voor autoreparaties groeit in Nederland. Met name het segment klein schadeherstel! Marktonderzoek toont aan dat meer dan 64% van de 15 miljoen voertuigen op de Nederlandse wegen schade heeft die gemakkelijk kan worden gerepareerd door de juiste autoreparatiebedrijven. Autolakherstel.nl is die franchise.

  Nu de markt groeit, kan ons Autolakherstel.nl-franchisenetwerk genieten van een enorme vraag vanuit een snelgroeiende en aantrekkelijke markt. Het is om die reden dat we worden beschouwd als een van de beste opties voor autofranchising voor ondernemers die op zoek zijn naar een kans binnen de franchisewereld. Als u uw eigen bedrijf wilt runnen, of gewoon een slechte balans tussen werk en privé wilt oplossen, kan Autolakherstel.nl iets voor u zijn.

  Een deel van de populariteit van Autolakherstel.nl ligt in het feit dat we voor klanten vaak een goedkoper alternatief zijn in tegenstelling tot andere reparatiemogelijkheden – zoals een verzekering afsluiten of een traditionele carrosseriebedrijf bezoeken. Uit onderzoek blijkt dat kleine autoreparaties nu het Nederlandse publiek ongeveer 1 miljard euro per jaar kosten, tegen een gemiddelde rekening van 1200 euro, is het geen wonder dat meer klanten voor Autolakherstel.nl kiezen als toonaangevende autoreparatieservice.

  Nationale marketing en leadgeneratie

  Parkeren op een parkeerplaats heeft ertoe geleid dat tweederde van de automobilisten schade heeft opgelopen aan hun voertuigen, waarbij een ongelukkige 31% zegt dat dit bij verschillende gelegenheden is gebeurd. Het maakt niet uit hoe een auto is beschadigd, het kan een stressvolle ervaring zijn; en daarom zien we het als onze taak om de auto te laten repareren zonder stress en tegen een voordelig tarief

  Steeds meer automobilisten leren dat de tijd- en geldbesparende voordelen van een Autolakherstel.nl-reparatieservice het een praktisch alternatief voor een carrosseriebedrijf maken. Met dit in gedachten twijfelen we er niet aan dat ons klantenbestand zal blijven groeien. Naarmate ons klantenbestand groeit, nemen ook de kansen voor onze franchisenemers toe, terwijl we doorgaan op onze weg om een van de grootste autoreparatiediensten te worden.

  Het merk Autolakherstel.nl

  Autolakherstel.nl bestaat al bijna 20 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste netwerk van SMART-reparateurs in Nederland. Autolakherstel.nl NL is onderdeel van Autolakherstel.nl UK die als een kleine franchise voor autoreparatieservices, is door YouGov-gegevens uitgeroepen tot het meest openbaar erkende SMART-reparatiemerk, met meer dan 11 keer de erkenning onder autobezitters dan onze naaste concurrent.

  Autolakherstel.nl is de enige franchise in zijn soort met regelmatige nationale en regionale SEO reclamecampagnes, waardoor we in de voorhoede van de branche blijven. Het beproefde en geteste bedrijfsmodel van Autolakherstel.nl is gemakkelijk schaalbaar en flexibel om te voldoen aan de ambities van onze franchisenemers.

  Er zijn veel franchise-zakelijke kansen, maar als u een franchise-eigenaar voor kleine autoreparaties wordt met merkleiders zoals Autolakherstel.nl, loopt u voorop in de markt. Het betekent niet alleen dat u zich aansluit bij de bedenkers van SMART-reparatietechnologie, maar dat u ook deel uitmaakt van het grootste netwerk van autolakherstellers in Nederland.

  Onderdeel van Franchise Brands plc

  ChipsAway is eigendom van de internationale franchisegever Franchise Brands plc, die een gecombineerd netwerk heeft van meer dan 400 franchisenemers in 12 landen verdeeld over 5 merken. Franchise Brands werd in september 2008 opgericht door Stephen Hemsley (uitvoerend voorzitter) en Nigel Wray (niet-uitvoerend bestuurder), die beide substantiële ervaring hebben met franchising en kennis hebben op de franchisemarkt. Stephen Hemsley is niet alleen oprichter van Franchise Brands, maar bekleedt momenteel de functie van niet-uitvoerend voorzitter van Domino’s Pizza. Tijdens zijn 20-jarige samenwerking met Domino’s Pizza heeft Stephen het bedrijf van een marktkapitalisatie van £25 miljoen naar ongeveer £ 1,6 miljard gebracht, en van ongeveer 100 winkels naar meer dan 1.000 in het VK, Ierland en Europa.

  Een belangrijke kracht van Franchise Brands plc is ons hoogontwikkelde aanbod van centrale ondersteuningsdiensten, zoals marketing en franchiseondersteuning. Onze franchisenemers profiteren van bewezen nationale marketing en een uitgebreid initieel trainingsprogramma om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om hun eigen ChipsAway-franchise te runnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze franchisenemers doorlopende ondersteuning en ontwikkeling krijgen om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

  Heeft u meer vragen?

  We zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen

  Lees onze meest gestelde vragen over de franchisemogelijkheid.

  Get Your Free Info Pack
  Onze volgende open dag is op een maandag- of dinsdagavond.
  Vraag meer informatie aan om met ons team te spreken en boek uw plaats.

  Informatie opvragen

  Bekend van o.a.