De voordelen van Autolakherstel.nl

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  De voordelen van Autolakherstel.nl

  Het is een compleet reparatiesysteem voor interieur en exterieur, waardoor gebruikte auto’s er beter uit zullen zien. De Autolakherstel.nl specialist gaat met zijn volledig uitgeruste wagen naar de garage toe en voert daar de herstelwerkzaamheden uit.
  Alleen de schade wordt hersteld en niet het gehele paneel. Deze methode bespaart tijd en kosten; de reparaties nemen over het algemeen minder dan twee uur per auto in beslag. De originele fabriekslak blijft intact waardoor de waarde van de auto gewaarborgd blijft. Autolakherstel.nl heeft een database waardoor elke kleur van ieder type auto gemengd kan worden. Dit systeem is milieuvriendelijker dan de traditionele methoden; er wordt slechts een paar centiliter lak per reparatie gebruikt. In de Verenigde Staten is het gebruik van chemicaliën aan zeer strenge milieueisen gebonden. Dit is het enige systeem dat in de Verenigde Staten in de open lucht gebruikt mag worden.

  Onze reparaties zijn

  Kostenefficiënt

  Met het autolakreparatiesysteem van Autolakherstel.nl kunnen carrosseriereparaties zoals bumpersporen, lakwerkkrasjes, kleine deuken en geparalliseerde lichtmetalen wielen worden voltooid zonder het hele paneel / wiel opnieuw te verven, wat betekent dat je een reparatie van hoge kwaliteit kunt krijgen bij een fractie van het lichaam winkel prijzen.

  Gemakkelijk

  Of uw lokale specialist nu bestelwagen of werkplaats is, wij passen onze service altijd aan op de tijden die bij u passen. Reparaties kunnen zelfs binnen enkele uren worden voltooid!

  Hoge kwaliteit

  Om ervoor te zorgen dat we altijd een uitzonderlijke standaard van reparatie en een uitstekende klantenservice leveren, worden Autolakherstel.nl specialisten regelmatig beoordeeld door middel van voortdurende accreditatie en ontwikkeling van vaardigheden. Ons Autolakherstel.nl Repair-systeem voldoet aan de nieuwste EU-milieuwetgeving en alle verf / chemicaliën zijn Isocyanaatvrij.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.