Veelgestelde vragen

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Veelgestelde vragen

  We zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen over de franchisemogelijkheid. Als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden, of als u contact met ons wilt opnemen voor meer informatie of een open dag boeken, kunt u ons vriendelijke Franchise Recruitment-team bellen op 06 – 28 22 70 76 of mailen naar marc.vandoorn@autolakherstel.nl

  1. Wat is de investering voor een Autolakherstel.nl-franchise?

  Een Autolakherstel.nl-franchise kost € 43.950 + BTW, hoewel u slechts € 0,- persoonlijk geld nodig heeft om te beginnen. Zie onze pagina Franchisekosten voor meer informatie over prijzen.

   

  2. Is mijn voorkeursgebied beschikbaar?

  Ondanks dat we het grootste SMART-reparatienetwerk in Nederland zijn, hebben we nog steeds veel franchisegebieden in het hele land beschikbaar. Neem vandaag nog contact op met ons team om erachter te komen of uw specifieke gebied beschikbaar is!

   

  3. Wat zit er in het franchisepakket?

  Voordat u in een franchise investeert, is het belangrijk om te weten wat u voor uw geld krijgt. U kunt al deze informatie vinden op onze Franchise Pakket pagina .

   

  4. Hoeveel geld kan ik verdienen met een Autolakherstel.nl-franchise?

  Het mooie van een Autolakherstel.nl-franchise is dat het bedrijfsmodel dat we bieden, beproefd en getest is, en is verfijnd gedurende onze meer dan 20 jaar ervaring in franchising, geleid door de internationale franchisegever Franchise Brands plc. Afhankelijk van uw ambities zijn de beloningen voor hardwerkende franchisenemers onbeperkt. Het bewezen bedrijfsmodel van Autolakherstel.nl biedt de mogelijkheid om € 30.000 – € 125.000+ per jaar om te zetten (op basis van bestaande franchisenemers).

   

  5. Is ervaring nodig?

  Er is geen ervaring nodig met een Autolakherstel.nl-franchise, aangezien we volledige training bieden in onze op maat gemaakte faciliteiten. De meeste van onze franchisenemers hebben geen eerdere ervaring met zelfstandig ondernemerschap, laat staan ervaring in deze sector, dus we begrijpen hoe belangrijk het is om overal les en ondersteuning van de hoogste kwaliteit te bieden. Om meer te weten te komen over de trainingen die we geven, ga naar onze Franchise Pakket pagina .

   

  6. Welke training is inbegrepen?

  Ons technische trainingsprogramma is bedoeld voor complete beginners in de automobielsector. Daarnaast bieden we u deskundige bedrijfs-, verkoop- en marketingtraining om u te helpen uw eigen baas te zijn. Klik hier om meer te lezen over wat is inbegrepen bij uw franchisevergoeding

   

  7. Levert Autolakherstel.nl de klanten?

  Autolakherstel.nl voert uiterst succesvolle regionale en nationale advertentiecampagnes uit. Franchisenemers krijgen echter ook marketingtraining en ondersteuning om hun eigen lokale klantenbestand op te bouwen. Klik hier om meer te lezen over onze ondersteuning

   

  8. Kan ik met bestaande franchisenemers spreken voordat ik een beslissing neem?

  Spreken met franchisenemers is een integraal onderdeel van het besluitvormingsproces. Als u een Open Dag bijwoont, ontmoet u zowel nieuwe als gevestigde franchisenemers. We kunnen dan regelen dat u met een van de netwerken spreekt en met hen op pad gaat om u in staat te stellen een weloverwogen beslissing te nemen.

  We zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen

  Heeft u meer vragen? Lees onze meest gestelde vragen over de franchisemogelijkheid.

  Get Your Free Info Pack
  Onze volgende open dag is op een maandag- of dinsdagavond.
  Vraag meer informatie aan om met ons team te spreken en boek uw plaats.

  Informatie opvragen

  Bekend van o.a.