Franchise kosten

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Hoeveel kost een Autolakherstel.nl-franchise?

  Heeft u ooit voor uzelf willen werken? Heeft u ooit de uren willen werken die u wilt en een onbeperkt verdienpotentieel hebben? Wilt u een bekroonde franchise bezitten met ervaren zakelijk advies bij elke stap? Dan is Autolakherstel.nl wellicht de franchise voor u.

  Autolakherstel.nl kan u een bewezen en beproefd bedrijfsmodel bieden dat volledig flexibel is om aan uw ambities te voldoen. Het kan zo groot worden als u wilt, met een briljant verdienpotentieel, waardoor u de controle over uw toekomst kunt nemen. Met een aantal tevreden franchisenemers verspreid over het land, kan een Autolakherstel.nl-franchise u helpen de levensstijl te bereiken die u wilt leven.

  Alle franchisenemers vereisen een investering vooraf om de opleiding, de eerste uitrusting en de franchisevergoeding te dekken. Voor Autolakherstel.nl is de initiële franchise € 43.950 + BTW, maar met de verschillende prijsopties die we aanbieden, heeft u slechts € 0,- van uw eigen vermogen nodig om uw bedrijf op weg naar succes te starten! Dit maakt Autolakherstel.nl een fantastische investering als een goedkope franchisemogelijkheid met hoge beloning.

  Vraag naar de voorwaarden

  Wat is erbij inbegrepen?

  Alles wat u nodig heeft om u op weg naar succes te helpen. We willen dat u een vliegende start kunt maken met uw eigen bedrijf.

  Uw initiële investering bij Autolakherstel.nl omvat alle apparatuur die u nodig heeft om kleine carrosseriereparaties uit te voeren. Dit omvat alle reparatieapparatuur, evenals een CRM (Customer Relationship Manager) IT-systeem om uw groeiende klantenbestand te beheren. Daarnaast krijgt u een rigoureuze training van minimaal vier weken, uw eigen exclusieve Autolakherstel.nl-territorium en het genereren van leads via nationale en regionale reclamecampagnes.

  Ons uitgebreide franchisepakket is al goed ingeburgerd en heeft nieuwe franchisenemers in het hele land geholpen om hun eigen klein schadeherstel franchise op te zetten. Sommige van die franchisenemers zijn ook uitgegroeid tot succesvolle bedrijven met meerdere bestelwagens met meerdere werknemers. Ons aanbod en onze succesvolle franchisenemers zijn slechts enkele van de redenen waarom we een van de beste SMART-reparatiefranchises in het land zijn.

  U kunt hier meer lezen over wat er in het franchisepakket is inbegrepen.

  Wat is mijn verdienpotentieel?

  Als resultaat van uitgebreide nationale en regionale reclamecampagnes, waaronder onze SEO-reclame, profiteren Autolakherstel.nl-franchisenemers van een groot aantal aanvragen per regio per jaar.

  Met een nauwkeurig op uw gebied afgestemd lead systeem zullen we er vanaf de eerste dag voor zorgen dat u voldoende aanvragen beschikbaar heeft om u bezig te houden. Het is geheel aan u en uw ambitie, hoeveel werk u wilt aannemen. U kunt uw bedrijf runnen en u kunt het runnen zoals u dat wilt. Het is onze taak om hier te zijn om u te helpen het meeste uit uw kansen te halen.

  De beloningen voor hardwerkende franchisenemers zijn onbeperkt. De meeste franchisenemers kiezen in eerste instantie voor een franchise op basis van een Car Care Center en velen zijn daarna verder gegaan met het ontwikkelen van hun bedrijf, hetzij via een multi-bestelwagen, meerdere territoria of unit-activiteiten met hun eigen grotere Car Care Centers. Er is eindeloos potentieel met een Autolakherstel.nl-franchise.

  Beheer uw eigen franchise voor kleine autoreparaties

  Als franchisenemer van Autolakherstel.nl bent u verantwoordelijk voor het runnen van uw eigen autoreparatiebedrijf, met alle aanvullende ondersteuning van een groter bedrijf. Dit omvat het dagelijks uitvoeren van autoreparaties, het repareren van deuken en krassen, evenals andere kleine schade aan de carrosserie. Autolakherstel.nl heeft een fantastische reputatie opgebouwd op het gebied van autoreparaties van hoge kwaliteit – en dat is een reputatie waar u van kunt profiteren, evenals onze nationale en regionale reclamecampagnes.

  Autolakherstel.nl is een bekende naam binnen de kleine carrosserieherstelbranche. Onderzoek wijst uit dat er momenteel ongeveer 15 miljoen voertuigen op onze Nederlandse wegen rijden, waarvan 64%* met schade, die gemakkelijk kunnen worden gerepareerd door een autokras- en deukherstelfranchise zoals Autolakherstel.nl. Nu de markt constant groeit, wordt geschat dat kleine carrosseriereparaties het Nederlandse publiek nu in totaal bijna 1 miljard euro per jaar kosten. De gemiddelde rekening wordt nu geschat op € 1.200 voor carrosserieherstellingen.

  Dankzij onze ervaring en SMART-reparatietechnieken zijn we in staat klanten een gemakkelijke service te bieden. Het is een dienst die sneller en economisch rendabeler is dan veel concurrenten. Het is geen wonder dat meer klanten Autolakherstel.nl blijven kiezen als hun nummer één autoschadeherstel specialist.

  Vraag een gratis informatiepakket aan

     Casestudy franchisenemer

  Keith McGowan is al bijna 16 jaar een Autolakherstel.nl-franchisenemer! In die tijd heeft Keith een 3e generatie werkplaats ontwikkeld, bezet het grootste Autolakherstel.nl Car Care Centre in het VK en draait een fenomenale £1 miljoen per jaar om.

  “Als je een eigen bedrijf hebt, moet je een duidelijk beeld hebben van waar je heen wilt. Ik heb altijd een duidelijke visie gehad van hoe ik wilde dat mijn Car Care Centre eruit zou zien. Toen ik mijn autoverzorgcentrum voor het eerst opende, dacht ik niet dat dit het beste was dat het kon zijn en wilde ik de klantervaring verbeteren. Met een duidelijke visie heb ik mijn doelen kunnen bereiken. ”

  Kunt u mij helpen met de financiering van de franchise?

  We zijn er om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

  Download vandaag nog uw GRATIS informatiepakket voor meer informatie over financiering, inkomsten, belastingen en meer!

  Get Your Free Info Pack
  Onze volgende open dag is op een maandag- of dinsdagavond.
  Vraag meer informatie aan om met ons team te spreken en boek uw plaats.

  Informatie opvragen

  Bekend van o.a.