Franchise support

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  We zijn er voor jou

  Autolakherstel.nl is meer dan 20 jaar geleden opgericht en is het originele, marktleidende merk voor autolakreparaties in Nederland. Als merkleider biedt Autolakherstel.nl een ongeëvenaard trainings- en ondersteuningspakket, waardoor uw dromen over het opbouwen van een succesvol en winstgevend bedrijf werkelijkheid worden.

  Autolakherstel.nl is onderdeel van Franchise Brands plc, een internationale multi-brand franchisegever met een gecombineerd netwerk van meer dan 400 franchisenemers in 12 landen verdeeld over vijf merken, wat betekent dat u als Autolakherstel.nl Franchisenemer profiteert van een schat aan centrale expertise en operaties.

  Naast uw initiële training, zullen we ervoor zorgen dat u over het ondersteuningsnetwerk beschikt dat u nodig heeft om uw bedrijf soepel te laten verlopen. Behalve de ongeëvenaarde ondersteuning van een deskundig hoofdkantoor, krijgt u ook doorlopend technisch advies, hulp en advies van de familie van collega-franchisenemers.

  Nooit eerder als zelfstandige gewerkt? Geen probleem


  Als marktleider doet Autolakherstel.nl er alles aan om nieuwe franchise-eigenaren te ondersteunen bij de succesvolle lancering en ontwikkeling van hun bedrijf.
  We hebben mensen met alle achtergronden en rangen en standen door het proces geholpen.
  Ons toegewijde Franchise Support Team zal u helpen, begeleiden en aanmoedigen – vooral in de eerste weken van uw bedrijf.

  Nationale marketing en leadgeneratie

  Het franchisepakket omvat niet alleen zakelijke begeleiding door een ervaren franchisenemer en voortdurende franchise-ontwikkeling door een toegewijd team, maar ook volledige marketing- en reclameondersteuning. Alle franchisenemers profiteren van de centraal aangestuurde nationale reclamecampagnes van Autolakherstel.nl, die in de loop der jaren hebben geholpen het merk te laten groeien tot het meest erkende merk in zijn sector onder autobezitters.
  Onze centrale gedecentraliseerde marketingafdeling, die samen een enorme ervaring hebben met het runnen van campagnes van meerdere miljoenen euro’s, beheert een doorlopende geïntegreerde marketingstrategie die zorgen voor een ruim aantal klantaanvragen voor ons netwerk.

  Get Your Free Info Pack
  Onze volgende open dag is op een maandag- of dinsdagavond.
  Vraag meer informatie aan om met ons team te spreken en boek uw plaats.

  Informatie opvragen

  Bekend van o.a.