auto uitdeuken

Blog Our World

Veelgestelde vragen over auto uitdeuken

Helaas komen autodeuken vaak voor. Hoe voorzichtig u ook bent, kleine deuken kunnen al snel worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer een bestuurder van een andere auto uw auto raakt tijdens het inparkeren, of wanneer een boodschappenkarretje tegen uw auto aanrolt. De specialisten van Autolakherstel.nl kunnen een deuk in uw auto efficiënt én betaalbaar in een paar uur bij u thuis of op het werk repareren. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over auto’s uitdeuken.

Kan Autolakherstel.nl alle kleine autodeuken repareren?

De meerderheid van kleine autodeuken kan worden gerepareerd door een Autolakherstel.nl specialist. Het maakt bovendien niet uit waar de deuk zit, van het zijpaneel tot aan de bumper. De Autolakherstel.nl specialist kan ervoor zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. De Autolakherstel.nl specialist bij u in de buurt helpt u graag.

Door de deuk is ook de lak beschadigd, wat nu?

Geen probleem, dankzij de SMART reparatietechniek die Autolakherstel.nl inzet is het overspuiten voldoende om de lak te herstellen. Doordat niet het gehele paneel vervangen hoeft te worden bespaart u aanzienlijk in kosten. Als er bij de deuk geen lakschade is kunnen we PDR (Paintless Dent Removal) toepassen.

Kan een kleine autodeuk bij mij thuis worden gerepareerd?

De Autolakherstel.nl specialist uit uw regio kan naar u toe komen om ter plekke de schade te repareren. Dit scheelt u weer reistijd en moeite. Wij komen graag naar u toe om een kleine deuk in uw auto te repareren.

Bent u op zoek naar een autoschadeherstel specialist in uw regio? Klik op “Offerte” in het menu om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe lang duurt het om een kleine deuk te repareren?

De reparatietijd van een deuk is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Grootte van de deuk
  • Locatie van de deuk
  • Omvang van de deukschade

Uw reparatiespecialist zal u een schatting geven van de benodigde tijd voor de reparatie.

Zal de deukschade nog zichtbaar zijn?

Zodra de deuk in uw auto is hersteld moet u er niets meer van kunnen zien. Autolakherstel.nl specialisten streven ernaar om uw auto er weer zo goed als nieuw uit te laten zien, inclusief een op uw autokleur afgestemde overspuiting.

Is de reparatie gegarandeerd?

Al onze deukreparaties worden geleverd met een levenslange garantie. De garantie is geldig voor de gehele levensduur van uw voertuig.

Ik heb een deuk in mijn leasewagen, wat nu?

Meestal brengen leasemaatschappijen boetes in rekening voor deuken in de auto. Deze kosten kunnen aanzienlijk hoger zijn dan de kosten van een reparatie. Het is dus belangrijk om autoschade te laten repareren voordat u de auto inlevert.

Hoeveel kost een deukreparatie?

De kosten van een kleine autodeukreparatie zijn afhankelijk van de diepte, grootte en locatie van de deukschade. Als de deuk over meer dan één paneel zit, dan zal er meer overgespoten moeten worden. Het goede nieuws is dat de specialisten van Autolakherstel.nl gebruik maken van de SMART reparatietechniek. SMART reparaties zijn doorgaans goedkoper dan het eigen risico van de meeste verzekeringen, zodat u geen schadeclaim hoeft in te dienen.

Moet ik een uitdeukset kopen om de deuk zelf te repareren?

Wij raden af om te proberen de deuk zelf uit te deuken. Laat eerst een professional de deuk bekijken voordat u deze zelf probeert te repareren. Een doe-het-zelf uitdeukset kan het uiterlijk van de deuk verbeteren, maar zorgt niet voor een nette afwerking. Of, in het ergste geval, kan een uitdeukset zelfs de schade verergeren en uitdeuken op de lange termijn duurder maken.

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan voor het uitdeuken van uw auto.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende