herstellen van auto schade

Blog Our World

Autoschade repareren: waar kan Autolakherstel.nl bij helpen?

De autoschadespecialisten van Autolakherstel.nl zijn bekwame, professionele experts die diverse autoschades kunnen repareren, waaronder:

  • Krassen in de lak
  • Uitdeuken van kleine deuken
  • Bumperreparatie
  • Herstel van lichtmetalen velgen

Veel van onze specialisten kunnen reparaties op locatie uitvoeren, ze komen naar u thuis of uw werk, zodat u zelf geen tijd kwijt bent aan het bezoeken van de garage. Het is echter ook mogelijk om naar één van onze Car Care centra met ophaal- en terugbrengservice te komen. Dit maakt de Autolakherstel.nl service buitengewoon handig en minimaliseert het gedoe rondom een afspraak maken met een volle agenda. Alle autoreparaties die worden uitgevoerd door de professionals van Autolakherstel.nl zijn bovendien volledig gegarandeerd.

Reparatie van autolak

Onze specialisten kunnen zelfs de diepste autokrassen in slechts een paar uur herstellen. Tegen een fractie van de kosten die traditionele garages hiervoor zouden rekenen! We gebruiken professionele kleuraanpassingssoftware om ervoor te zorgen dat de nieuwe lakkleur identiek is aan de originele lak. Op deze manier is er geen enkel verschil tussen het beschadigde gebeid en de originele lak. Of het nu gaat om een enkele kras in de lak, of meerdere slijtageplekken, uw lokale Autolakherstel.nl-specialist kan uw auto er weer als nieuw uit laten zien.

Bumperreparatie

Onze specialisten kunnen elke vorm van schade aan uw autobumper verwijderen en herstellen, hetzij bumperslijtage, scheuren, krassen of deuken. Op dezelfde manier als bij reparatie van autolak gebruiken we professionele software om ervoor te zorgen dat de originele kleur wordt gebruikt, zodat uw auto er in onberispelijke staat uitziet na de bumperreparatie. Er zal geen enkel kleurverschil zijn.

Kleine deuken uitdeuken

Onze specialisten kunnen ook helpen met uitdeuken van kleine deuken. De meeste kleine deuken zijn met onze techniek eenvoudig te herstellen, zoals een deuk als gevolg van een openslaande deur of een kleine botsing met een paaltje.

Lichtmetalen velgen herstellen

Echter is de service van Autolakherstel.nl niet beperkt tot bumperreparatie, uitdeuken en krassen verwijderen, we repareren ook lichtmetalen velgen die zijn bekrast of gescheurd. Onze technieken voor het opknappen van geschuurde lichtmetalen velgen zijn niet alleen snel, maar ook kosteneffectief.

Als u een gratis en vrijblijvende offerte wilt voor reparatiekosten, vul dan ons online formulier in. Een Autolakherstel.nl-specalist bij u in de buurt neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende