Blog Our World

De ultieme gids voor het verwijderen van krassen op uw auto

Als u een kras op uw auto heeft, maakt u zich dan geen zorgen – we zijn hier om u te helpen! We beantwoorden enkele van de meest gestelde vragen over het verwijderen van krassen. Tenslotte, leren we u in deze blog hoe u krassen van uw auto zelf verwijdert met eenvoudige en makkelijk te volgen stappen. We zullen ook een aantal van de beste krasverwijderaars op de markt aanbevelen, zodat uw auto er in een mum van tijd weer als nieuw uitziet!

 

Hoe verwijdert u autokrassen?

Er zijn een paar verschillende manieren om autokrassen te verwijderen, maar we zullen ons in deze blog richten op de meest populaire methoden. De eerste manier is het gebruik van een krasverwijderingskit, die u bij de meeste autowinkels kunt vinden. Deze kits worden meestal geleverd met een polijstmiddel en polijstpads, die u gebruikt om de kras te polijsten. De tweede manier is het gebruik van tandpasta. Ja, dat klopt – tandpasta! Doe wat tandpasta op een doekje en wrijf het in de kras tot hij weg is. De derde optie, en voor ons de meest aanbevolen optie, is het zien van een professional. Een erkend bedrijf met ervaring, kan direct het probleem in kaart brengen en de juiste methodes en middelen gebruiken zonder het risico om het probleem erger te maken dan dat het al is.

Loont het om professioneel hulp in te schakelen?

Ja, dan weet u zeker dat alles goed geregeld is en kunt u met een gerust hart weer autorijden. Een offerte aan vragen? Scroll naar beneden om onderaan deze pagina direct een offerte aan te vragen.

 

Wat is de beste krasverwijderaar voor auto’s?

Er zijn veel verschillende krasverwijderaars op de markt, maar wat de beste krasverwijderaar voor uw auto is, hangt af van het type en de ernst van de kras. Bekende autokrasverwijderaars zijn:

  1. Scratch X 2.0 G10307
  2. Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar – 450ml
  3. Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar

Als u niet zeker weet welk krasverwijderingsmiddel u moet kiezen, raden wij u aan een professional te raadplegen.

Klik hier om contact op te nemen met Chipsaway voor meer informatie over uw situatie!

 

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verwijderen van een kras op uw auto?

De gemiddelde kosten voor het verwijderen van krassen kunnen variëren, afhankelijk van het type en de ernst van de kras. Over het algemeen zijn de kosten tussen de € 100 – € 300 voor het verwijderen van een kras op uw auto. Hoe groter of dieper de kras, hoe duurder het wordt. Als u niet zeker weet hoeveel het verwijderen van krassen zal kosten, raden wij u aan een professional te raadplegen.

Klik hier om contact op te nemen met een Autolakherstel.nl in uw buurt, voor meer informatie en een scherpe prijsopgave.

 

Welke methoden voor het verwijderen van autokrassen worden gebruikt?

Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus kies de methode die het beste bij u past! De meest populaire methoden om krassen te verwijderen zijn:

Gebruik van een krasverwijderingskit
Dit is in de meeste gevallen en ondiepe krassen een perfecte oplossing. Men brengt het aan op de kras en wrijft het uit. Simpel en effectief. Het is wel belangrijk om de instructies goed door te nemen, want elk middel heeft een andere gebruiksaanwijzing. Ten slotte, hangt het ervan af hoe u het precies uitvoert en kan het niet altijd het gewenste resultaat leveren. Professionals gebruiken geavanceerde methodes zoals Spotrepair en kunnen de kras heel effectief verwijderen.

Gebruik van tandpasta of uitwrijven van de kras

Deze methode is de goedkoopste methode en raden we af. Waarom? Omdat wanneer u de kras wegpoetst met tandpasta zal u de kras altijd blijven zien en is er een risico dat u een doffe vlek blijft zien. U kunt het proberen met een kleine kras en in sommige gevallen blijkt dit gewoon te werken. Echter voor diepe krassen en duurzaamheid is dit niet aanbevolen.

Een professional Inschakelen

Op de markt zijn verschillende professionals die u kunt inschakelen voor hulp en advies. Zelfs garages kunnen u vaak een goede raad geven. Wij raden uiteraard Autolakherstel.nl aan, aangezien deze gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan uw auto, zoals krassen, lakschade of kleine deuken. Daarnaast maakt Autolakherstel.nl gebruik van de Spotrepair methode, wat uniek is, om bijvoorbeeld krassen op de auto te verwijderen.

 

Wat moet ik doen als mijn autokras er niet uit gaat?

Als uw autokras er niet uit wil, kunt u het beste een professional raadplegen. Zij kunnen de kras beoordelen en adviseren wat de beste manier is om de kras te verwijderen.

Neem nu contact op met Autolakherstel.nl, die gebruik maakt van speciale technieken en middelen om uw autokras te verwijderen.

 

Wat zijn de gevaren van het verwijderen van autokrassen?

Er zijn een paar gevaren waar u op moet letten bij het verwijderen van autokrassen. Ten eerste, wees voorzichtig dat u de lak niet verder bekrast. Ten tweede, wees altijd voorzichtig bij het gebruik van krasverwijderaars, omdat ze soms het oppervlak kunnen beschadigen bij verkeerd gebruik. Ten derde, gebruik nooit metalen voorwerpen (zoals een schroevendraaier) om een kras te verwijderen.

Wilt u toch liever een professional inschakelen? Neem contact op met Chipsaway voor het verwijderen van uw kras.

 

Wat zijn de voordelen van het verwijderen van autokrassen?

De voordelen van het verwijderen van autokrassen zijn dat het kan helpen bij het verbergen van enig bewijs dat er in de eerste plaats een kras was! Het kan ook helpen om de lak van uw auto te herstellen en het er weer als nieuw uit te laten zien.

Hoe krassen van auto’s zelf te verwijderen – de ultieme gids!

Als u op zoek bent naar informatie over hoe u zelf krassen uit auto’s kunt verwijderen, bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we u een stap-voor-stap handleiding over hoe u krassen uit uw auto kunt verwijderen. We geven tot slot ook enkele tips voor het verwijderen van krassen.

Dus, waar wacht u nog op? Laten we beginnen!

 

Stap 1: maak het gebied rond de kras schoon

Voordat u iets anders doet, is het belangrijk dat u het gebied rondom de kras schoonmaakt. Dit zorgt ervoor dat de krasverwijderaar die u gebruikt goed in de kras kan doordringen en zijn werk kan doen.

Om het gebied rond de kras schoon te maken, hebt u het volgende nodig

– Een emmer warm water

– Een milde zeep of autoshampoo

– Een zachte doek of spons

Instructies:

1) Dompel uw doek of spons in de emmer met warm water en voeg een kleine hoeveelheid milde zeep of autoshampoo toe.

2) Maak het gebied rond de kras voorzichtig schoon en zorg ervoor dat u in alle hoekjes en gaatjes komt.

3) Spoel het gebied af met schoon water en droog het af met een zacht en droog doek.

 

Stap 2: Breng een autokrasverwijderaar aan

Nu het gebied rond de kras mooi schoon is, is het tijd om wat krasverwijderaar aan te brengen. Er zijn veel verschillende krasverwijderaars op de markt, dus het is belangrijk dat u er één kiest die speciaal voor uw auto is ontworpen.

Instructies:

1) Breng de krasverwijderaar aan op de kras volgens de instructies op de verpakking.

2) Als u een vloeibaar krasverwijderingsmiddel gebruikt, breng dit dan eerst aan op een zachte doek en gebruik vervolgens het doek om het middel op de kras aan te brengen.

3) Wrijf de krasverwijderaar in de kras totdat deze volledig is geabsorbeerd.

4) Laat het krasverwijderingsmiddel een paar minuten inwerken (volg de instructies op de verpakking) en veeg het vervolgens af met een schone doek.

 

Stap 3: Poets het gebied rond de kras

Nu de krasverwijderaar is aangebracht, is het tijd om het gebied rond de kras te polijsten. Zo verbergt u elk spoor van de kras!

Instructies:

1) Breng autowas of -poets aan op een zachte doek en wrijf dit in het gebied rond de kras.

2) Wrijf het autowas of -poets middel uit tot het gebied glanzend en krasvrij is!

En dat is het – uw autokras zou verdwenen moeten zijn! Zo niet, neem dan contact op met een professional, zoals Autolakherstel.nl.

 

Chipsaway is gespecialiseerd in het verwijderen van autokrassen en kan ook andere schades repareren, ze zijn gespecialiseerd in spotrepair, lakbeschadiging, bumperschade, lichtmetalen velgen, kleine deukjes en interieur en bekleding reparatie. Vraag hieronder direct uw offerte aan.

 

2 BONUS TIPS

1) Sommige krasverwijderaars kunnen een beetje hard zijn, dus het is belangrijk om ze eerst uit te testen op een klein, onopvallend deel van uw auto om er zeker van te zijn dat ze de lak niet beschadigen.

2) Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig doorleest voordat u een krasverwijderaar gebruikt. Elk middel is anders en vereist een iets andere manier van aanbrengen.

We hopen dat u deze blogpost nuttig vond. En vergeet niet onze andere blogs te lezen voor meer tips en trucs op het gebied van autoverzorging!

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende