auto uitdeuken

Blog Our World

Deuk uit auto halen zonder opnieuw te schilderen

Als u een kleine deuk in uw auto heeft, kunt u Paintless Dent Removal overwegen. Deze service van Autolakherstel.nl kan worden gebruikt bij een deuk in uw auto waarbij de lak niet is aangetast. Moderne autolak is erg veerkrachtig, waardoor het voorkomt dat u een deuk heeft zónder lakschade.

Wat is Paintless Dent Removal (PDR)?

Paintless Dent Removal, of Paintless Dent Repair, is perfect om kleine deuken uit uw auto te herstellen waarbij de verf licht of niet gebroken is. Er is zodoende dus geen vulmiddel of verf nodig tijdens dit proces. Een deuk uit uw auto halen wordt hierdoor een stuk goedkoper dan via conventionele methodieken.

Welke autoschade kan worden hersteld?

Autolakherstel.nl kan een reeks kleine deuken uit uw auto verwijderen. Denk aan kleine deuken veroorzaakt door hagel of een openslaande autodeur. Mocht de autolak toch zijn beschadigd, dan kunnen we naast Paintless Dent Removal alsnog een passende offerte uitbrengen zodat u zonder hoge kosten en lange wachttijden weer een goed uitziende auto heeft. We kunnen deze reparaties bovendien bij u thuis of op het werk uitvoeren. Door ons landelijke netwerk aan autoreparatiespecialisten is er altijd iemand beschikbaar in uw regio.

Paintless Dent Removal voor auto uitdeuken

De PDR-techniek kan ook worden gebruikt om een beschadigd paneel van uw auto klaar te maken voor een benodigde lakreparatie. Het PDR-proces is een geavanceerde SMART-reparatietechniek, waarbij enkel het beschadigde gebied onder handen wordt genomen. Onze specialisten hebben maanden training gehad om deze reparaties te kunnen uitvoeren. Bij Autolakherstel.nl bent u dus in goede handen.

Auto deuken worden vakkundig hersteld doordat we speciaal gereedschap inzetten. Het specialistische PDR-proces heeft bovendien geen invloed op het lakwerk van de auto, zodat er dus geen vulmiddel nodig is of het hele voertuig opnieuw gespoten zou moeten worden.

De exacte techniek die wordt gebruik om de deuk te verwijderen is afhankelijk van de beschadigde locatie en het type deuk. Er zijn grote paneeldeuken, kleine deuken, scherpe deuken en vouwdeuken. Het kan uiteraard ook voorkomen dat er meerder soorten deuken zijn. In dat geval combineren we verschillende technieken om de deuken uit uw auto te halen.

Auto uitdeuken zonder gedoe: specialistische technieken

De twee meest gebruikte Paintless Dent Removal technieken die worden ingezet bestaan uit technieken waarbij met metalen staven het paneel wordt gebogen en een methode die gebruik maakt van een trekmethode om de auto uit te deuken.

Uiteraard wordt speciaal gereedschap ingezet om de deuk in de auto te herstellen. Zolang als de onderzijde van de deuk bereikbaar is kan deze relatief makkelijk worden teruggeduwd in zijn oorspronkelijke vorm. Is de onderzijde niet bereikbaar, dan is het mogelijk om de auto uit te deuken middels een speciale lijm die de lak van de auto niet beschadigd. Deze trekmethode zorgt ervoor dat een speciaal stuk plastic op de deuk wordt gelijmd, welke vervolgens met grijpgereedschap wordt verwijderd om de autodeuk te herstellen. Het lakwerk ziet er vervolgens weer als nieuw uit!

Autolakherstel.nl kan u helpen met kleine deuken uit uw auto te verwijderen. Heeft u een deuk die u op korte termijn wilt laten repareren? Vul dan het formulier in op de website om een vrijblijvende offerte op te vragen bij onze Autolakherstel.nl specialist bij u in de buurt.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende