eigen baas

Blog Our World

Eigen baas worden? Start als franchise ondernemer!

Heeft u ambitie? Wilt u aan de dagelijkse sleur ontsnappen? Overweegt u misschien een eigen bedrijf te starten? Starten als eigen baas lijkt een hele uitdaging. Gelukkig kan u als franchisenemer meeliften op de ervaring van de franchisegever. In dit artikel delen we de belangrijkste redenen om franchise ondernemer te worden en aan de slag te gaan als eigen baas.

Flexibele werktijden

Er is op zich niks mis met werken van 9 tot 5, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Succesvolle franchises bieden de perfecte oplossing voor mensen die als zelfstandige willen werken, maar die wel extra zekerheid willen. Een franchise biedt ondernemers een manier om een bedrijf te runnen waar en wanneer ze maar willen, met een goed ondersteunend netwerk.

Dit soort flexibele werkmogelijkheden betekenen dat u kan werken op tijden die bij uw behoeften passen, in plaats van dat uw leven wordt gedicteerd door strakke schema’s als gevolg van werken voor iemand anders. Of u nu franchisenemer wilt worden omdat u op zoek bent naar een baan die bij het schema van de kinderen past, of omdat u al langer droomt van werken als zelfstandige, er is niets vergelijkbaars dat dezelfde soort kansen biedt als een franchise.

Franchisenemer worden?

Het Autolakherstel.nl-team bied u IMI-geaccrediteerde technische ondersteuning en training vanaf beginnersniveau, alsook zakelijke ondersteuning voor diegenen die nog nooit als zelfstandige hebben gewerkt. Plus, we leveren leads aan zodat u makkelijk aan voldoende opdrachten komt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van Autolakherstel.nl? Bekijk onze Franchise pagina.

Geen ervaring? Geen probleem!

Bij Autolakherstel.nl is een van de vragen die we regelmatig krijgen: “Hoeveel moet ik van auto’s weten voordat ik een Autolakherstel.nl-franchise kan runnen?”. Het goede nieuws: u heeft geen eerdere ervaring nodig om een Autolakherstel.nl-franchise te starten. Als gerenommeerd franchisemerk bieden we u uitgebreide trainingsmogelijkheden die van u een expert maken. Ook bieden we doorlopende ondersteuning en begeleiding.

Meer dan 90% van het internationale Autolakherstel.nl-netwerk had nog nooit een auto gespoten voordat ze met hun bedrijf begonnen. Echter konden ze dankzij de intensieve opleiding, die is geaccrediteerd door het Institute of the Motor Industry (IMI), in korte tijd de benodigde vaardigheden opdoen.

Hoge beloningen

Bent u het beu om te zwoegen voor het financiële gewin van iemand anders? Het runnen van uw eigen franchise betekent dat u niet alleen de winst behoudt, maar ook alle lof. Bij Autolakherstel.nl bieden we een flexibel bedrijfsmodel dat kan worden aangepast aan uw ambities. Uw succes is direct gerelateerd aan de tijd en energie die u in uw bedrijf steekt.

Eigen baas zijn

Als u aan de slag gaat als franchisenemer kunt u uw organisatie op uw eigen manier en in uw eigen tempo laten groeien. U werkt de uren die u wilt, u bepaalt de regels en bent in controle. Doen wat u wilt, dat is tenslotte waar bij ondernemerschap om draait.

Ons bewezen bedrijfsmodel, onze gerenommeerde ondersteuning en de stijgende vraag naar onze service stelt tientallen franchisenemers in staat om succesvolle en winstgevende bedrijven te laten groeien die passen bij hun ambities – op hun manier. Begin als eigen baas en ervaar de vrijheid om uw eigen agenda, uw inkomsten en uw levensstijl te beheren. Door samen te werken met een merk als Autolakherstel.nl ervaart u zelfstandig ondernemerschap op zijn best.

Doorlopende zakelijke ondersteuning

Het starten van uw eigen bedrijf kan een van de meest opwindende dingen zijn die u kunt doen. Maar er kunnen ook momenten zijn waarop u begeleiding en ondersteuning nodig heeft. Door als franchisenemer aan de slag te gaan profiteert u van alle kennis en kunde van de franchisegever, Autolakherstel.nl. Hiermee kunnen we u doorlopende zakelijke ondersteuning bieden, zodat u succes kan behalen.

Als u start als franchisenemer bieden we u een businessplan-sjabloon, waarmee u uw bedrijf kan laten groeien en omzetverhoging kan behalen.

Bewezen bedrijfsmodel

Starten als eigen baas is niet eenvoudig. U weet niet van tevoren of uw idee zal slagen. Door de franchise-route te kiezen naar zelfstandig ondernemerschap bent u geen maanden kwijt om uw idee te testen, u kan meteen profiteren van een bewezen bedrijfsmodel.

Heeft u interesse om als eigen baas te starten? Neem contact op om de mogelijkheden voor uw eigen bedrijf te bespreken.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende