schadeherstelbedrijf

Blog Our World

Schadeherstelbedrijf: schadeherstel aan uw auto

Bij Autolakherstel.nl zijn we gespecialiseerd in kleine carrosseriereparaties. Is uw auto bekrast door een paal die u over het hoofd zag, een deuk opgelopen door een winkelwagen of uw velgen geschaafd aan een stoeprand? Wij zijn er om u te helpen. Onze schadeherstelprocedure is efficiënt en kostenbesparend dankzij onze unieke Spotrepair technologie.

 

SMART- en Spotrepair technologie

Krassen en lakbeschadigingen kunnen binnen een dag worden hersteld middels de SMART-reparatie technology. SMART staat voor “Small to Medium Area Repair”, ook wel bekend als spotrepair. Met deze technologie worden krassen verwijdert door enkel te werken aan het gebied dat is beschadigd. Het is niet nodig om het gehele paneel te vervangen of over spuiten. Dit scheelt aanzienlijk qua tijd (en in de portemonnee!).

Autolakherstel.nl is de grondlegger van de spotrepair-technologie en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Doordat onze specialisten verspreid zijn over heel het land is er altijd een lokale Autolakherstel.nl-specialist bij u in de buurt. Wij staan voor u klaar als er autoschade gerepareerd dient te worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier aan de rechterzijde te vullen.

 

Schadeherstel opties

Autolakherstel.nl kan u helpen met het herstellen van de volgende soorten autoschade:

 • Kleine deuken: Voor het repareren van kleine deuken hanteren we de Dent Removal-techniek. Dit is een kosteneffectieve en snelle methode om uw auto uit te deuken. Na het toepassen van Dent Removal ziet uw auto er weer als nieuw uit. Herstel van deuken is op deze manier de snelste methode van uitdeuken en reparatie. Dit komt omdat bewerken, vullen en breed uitspuiten niet nodig zijn.
 • Lakbeschadiging: Door gebruik te maken van gepatenteerde lakken kunnen we voor een perfecte kleurmatch zorgen. Beschadigingen door steentjes, krassen en zelfs deukjes of krassen op de bumper zijn door Autolakherstel.nl moeiteloos te herstellen. Ook hier geldt; we houden de reparatie klein, waardoor u geld en tijd bespaart. We behandelen enkel het beschadigde gebied.
 • Bumperschade: Uw bumper is al snel aan vervanging toe door diepe krassen of deuken. Echter is het met onze unieke technologie goed mogelijk om uw bumper er weer als nieuw uit te laten zien. Of de bumper nu geschaafd, gebarsten of gescheurd is, Autolakherstel.nl kan het repareren. In plaats van geld te verspillen aan het vervangen van uw bumper kunt u deze nu laten herstellen naar uitstekende staat, dankzij de hoogwaardige bumperreparatieservice van ons schadeherstelbedrijf.
 • Beschadigde lichtmetalen velgen: Wie heeft geïnvesteerd in een set lichtmetalen velgen wilt deze zeer waarschijnlijk in uitstekende staat behouden. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje, waardoor uw velgen een beschadiging kunnen oplopen. Gelukkig kunnen onze ervaren Autolakherstel.nl-specialisten zelfs de moeilijkste reparaties aan uw lichtmetalen velgen vrijwel moeiteloos repareren. We zijn in staat om de velgen weer te herstellen naar onberispelijke staat. We maken hierbij gebruik van kleur- en textuur-techniek om te zorgen dat de reparatie naadloos aansluit bij de oorspronkelijke specificaties van de fabrikant. Zo is er nadien geen spoor te bekennen van de schade en is er geen kleurverschil.
 • Interieur en bekleding: Tot slot kunnen wij u ook helpen met het herstellen van interieur en bekleding. Mogelijk wilt u uw stoelbekleding laten repareren, of uw dashboard. Binnen een paar uur zijn interieur en bekleding-reparaties door ons uit te voeren. “Tranen”, sigaret brandgaten, velours en leer reparaties zijn allemaal mogelijk.

 

Waarom Autolakherstel.nl als schadeherstelbedrijf kiezen?

Als u op zoek bent naar een schadeherstelbedrijf bent u bij Autolakherstel.nl aan het juiste adres. Onze expertise en specialisme bieden enkele voordelen voor u.

 • Efficiënte reparatie: Dankzij de gebruikte technologie kunnen wij de meeste autoschade binnen een dag repareren.
 • Uitmuntende service: Onze autoschadespecialisten kunnen bij u op het werk of thuis langskomen om de schade vlot te herstellen.
 • Geld besparen: De kosten van spotrepair zijn vele malen lager dan conventionele schadeherstel methodes. Dit komt onder andere doordat niet het gehele paneel overgespoten of verwijdert hoeft te worden.
 • Hoge standaard: Alle Autolakherstel.nl-specialisten worden met regelmaat beoordeeld door middel van accreditatie en ontwikkeling van vaardigheden. Hierdoor kunnen we een hoge standaard hanteren.
 • Perfect kleurafstemming: De Autolakherstel.nl specialisten kunnen elke gewenste kleur matchen. Er is geen enkel kleurverschil te zien tussen de fabriekslak en de lak die na de reparatie wordt aangebracht.
 • Garantie: U profiteert met onze reparaties van levenslange garantie.

 

Vakkundig schadeherstel door Autolakherstel.nl specialisten

Als u lang blijft rondrijden in een auto die schade heeft opgelopen is de kans groot dat de schade erger wordt. Zo kan een vrij onschuldige kras door invloed van het weer uitmonden in een steeds groter groeiende kras die gaat roesten. Ons advies: wacht niet te lang met autoschadeherstel en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op bij een schadeherstelbedrijf.  Via het formulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende