spotrepair kosten

Blog Our World

Wat kost spotrepair?

Een kleine kras of deuk in uw auto kan een enorme tegenvaller zijn. Als uw auto beschadigd is, loont het om een schadeherstelspecialist te vinden die goedkoop én snel is. Repareren van de schade zorgt ervoor dat de auto er weer als nieuw uitziet, alsook voorkomt u hiermee het verergeren van de schade. Vaak kost schadeherstel relatief gezien veel geld, aangezien er een heel paneel opnieuw gespoten dient te worden. Echter is dat met spotrepair niet het geval, waardoor het bijna altijd goedkoper én sneller is dan traditioneel schadeherstel.

Wat is spotrepair?

Spotrepair toepassen om autoschade te herstellen wordt steeds populairder. Spotrepair betekent dat een kleine kras of deuk plaatselijk wordt gerepareerd, zodat er geen volledig paneel van de auto opnieuw gespoten dient te worden. Doordat er plaatselijk herstel plaatsvindt is deze reparatietechniek sneller én goedkoper dan conventioneel schadeherstel. Tijdens spotrepair wordt gebruik gemaakt van de originele kleurcode vanuit de fabrikant. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de originele lak en het herstelde gebied naadloos in elkaar overvloeien. Er is na de reparatie geen spoor van schade meer te bekennen. Er is bovendien ook geen enkel kleurverschil te zien.

Welke schade kan met spotrepair worden hersteld?

Een kras of deuk in het portier, bumper of ergens anders op de auto kan met spotrepair worden gerepareerd. Spotrepair kan worden ingezet om krassen op de auto te herstellen, bumperschade te herstellen en voor herstel van kleine deuken. Dankzij de spotrepair-technologie is er na de reparatie geen spoort meer van de schade.

Spotrepair kosten claimen bij uw verzekeraar?

Zelfs als een u klein bedrag claimt bent u vaak al snel enkele schadevrije jaren kwijt. Zodoende is het, dankzij ze de lage spotrepair kosten, eigenlijk vaak interessanter om de kosten zelf te betalen.

Voordelen van spotrepair

 • Efficiënte reparatie: Spotrepair is vaak binnen een paar uur uit te voeren door een Autolakherstel.nl specialist uit uw regio.
 • Autolakherstel.nl komt naar u toe indien gewenst.
 • Spotrepair is sneller en dus goedkoper dan conventioneel schadeherstel. Hierdoor bespaart u tijd en geld.
 • Door spotrepair toe te passen maximaliseert u de restwaarde van uw voertuig.
 • Door de spotrepair-technologie wordt een perfecte kleurafstemming verzorgt. Hierdoor is er geen enkel kleurverschil zichtbaar.
 • Autolakherstel.nl geeft levenslange garantie op al haar reparaties. Zoveel vertrouwen hebben we in onze beproefde technologie.

Spotrepair kosten

Spotrepair kosten zijn afhankelijk van de grootte van de schade, de locatie van de autoschade en de complexiteit van de schade. Gaat het om een kleine deuk of kras? Of is er een vrij forse kras? Is er (al) roestvorming? Afhankelijk van de informatie kan onze Autolakherstel.nl specialist een kosteninschatting maken.

Wilt u direct weten hoeveel het zal kosten om uw autoschade te laten herstellen? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina, of maak gebruik van het contactformulier.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende