Auto gadgets

Blog Our World

De top 15 beste auto gadgets

Als u regelmatig in de auto zit, is comfort geen overbodige luxe. U kunt natuurlijk een zeer dure auto aanschaffen, die beschikt over de luxe die u wilt ervaren. Maar u kunt ook gadgets inzetten om het comfort te verhogen. Denk aan gadgets die helpen bij het herkennen van gevaar, schade herstellen, of zorgen voor orde en een veilig gevoel.

In dit artikel laten wij u 15 leuke auto gadgets zien, die uw auto naar een hoger niveau tillen. We bespreken auto gadgets voor mannen, maar ook auto gadgets voor vrouwen.

 

Nummer 15 | Fietsendrager voor auto

Wilt u fietsen tijdens uw vakantie? Dan kunt u in de meeste gevallen een fiets huren op uw vakantieverblijf. Maar met een fietsendrager neemt u gemakkelijk uw eigen fiets mee.

Dankzij de fietsendrager hoeft u nooit meer fietsen te huren tijdens uw vakantie, het is een slimme investering.

Bestel uw fietsendrager voor de auto via onderstaande link.

Fietsendrager voor auto

 

Nummer 14 | luchtmatras voor auto

Gaat u een lange rit maken? Dan kunt u af en toe stoppen bij een hotel om uit te rusten, maar u kunt ook een luchtmatras voor uw auto aanschaffen.

Het luchtmatras is slim, u kunt hem gebruiken om iemand te laten slapen op de achterbank, maar ook wanneer u de achterbank neerklapt. Zo slaapt u comfortabel met uw partner of kind, na een vermoeiende rit.

Het matras kan bijdragen aan een rustige rit, denk bijvoorbeeld aan uw kinderen die veel aandacht van u vragen, omdat ze moe zijn. Terwijl zij slapen, kunt u zich rustig focussen op de weg.

Bestel nu uw auto-luchtmatras

 

Zit er deuk in uw auto? Wij herstellen het zo snel mogelijk! Vraag snel uw offerte aan.

Vraag uw offerte aan

 

Nummer 13 | elektrische ijskrabber

Het ijs van de ramen krabben is geen prettige klus. Op het internet zijn er verschillende hulpmiddelen te vinden die u kunnen helpen bij het verwijderen van de ijslaag. Het beste hulpmiddel die wij vonden, is de elektrische ijskrabber van Kärcher.

Deze gadget verwijdert met gemak dikke en stevige ijslagen, zonder strepen achter te laten. Bovendien is hij ook nog eens volledig draadloos. U kunt hem opladen met de meegeleverde kabel, bij een volle batterij gaat hij zo’n 15 minuten mee. Dit staat gelijk aan 5 keer krabben, het apparaat maakt uw auto namelijk ijsvrij in 3 minuten.

Bestel hem nu via onderstaande link.

Elektrische ijskrabber

 

Nummer 12 | mini-espresso apparaat

Tijdens het rijden moet u alert zijn, dat hoeven wij u uiteraard niet te vertellen. Maar wij kunnen u wel vertellen dat er een mini-espresso apparaat beschikbaar is. U stopt hem gewoon in uw tas. In een handomdraai zet u een bakje koffie op de parkeerplaats. Voorkom dat u in slaap valt tijdens het rijden, bestel nu een mini-espresso apparaat via de link hieronder.

Mini-espresso apparaat

 

Bent u toch iets minder alert geweest? En is de lak van uw auto beschadigd? Vraag dan snel uw offerte aan! Dan herstellen wij de lakschade zo snel mogelijk.

Vraag offerte aan

 

Nummer 11 | draadloze AI-BOX

Beschikt uw auto over een Apple CarPlay of Adroid Auto-scherm? Met de AI-Box tovert u deze om in een uitgebreid multimedia-scherm. Zo kijkt u gerust een video op YouTube, of speelt u een film of serie af via Netflix. Als de app over een AirPlay-functie beschikt, is hij te koppelen met het scherm.

Dankzij de AI-Box vermaakt uw kind of partner zich, terwijl u zich rustig kunt focussen op de weg. Uiteraard kunt u ook zelf genieten van de AI-Box, denk bijvoorbeeld aan het kijken van een video op YouTube, terwijl u een hamburger eet op een parkeerplaats van McDonald’s.

U hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de usb-poort van uw auto. Na het volgen van de instructies op het scherm, koppelt de box zich draadloos met het scherm. Dit maakt ook direct uw Apple CarPlay of Android Auto draadloos, het aansluiten van een kabel op uw telefoon is dus niet meer nodig.

Meer weten? Volg dan de onderstaande link.

Draadloze AI-BOX voor auto

 

Nummer 10 | HUD-navigatiebeugel

Met een HUD-navigatiebeugel zit u rustiger achter het stuur. Deze gadget projecteert uw snelheid en de verkeersinformatie op een klein uitklapbaar-scherm, zonder uw zicht te blokkeren. Wanneer u de beugel op de middenconsole plaatst, heeft u nog steeds voldoende zicht op de informatie en de weg. Zo hoeft u niet steeds naar de snelheidsmeter in uw dashboard te kijken.

U hoeft alleen maar uw telefoon in de beugel te plaatsen en de navigatie te koppelen. Dankzij de antislipmat blijft uw telefoon stevig liggen. Het scherm is gemaakt van gehard-organisch-glas, dit voorkomt krassen. Zo blijft de navigatie-informatie duidelijk zichtbaar.

Meer weten? Klik of druk dan op de onderstaande link.

HUD-navigatiebeugel

 

Nummer 9 | usb-oplader voor sigarettenaansteker-poort

Wanneer u over een oudere auto beschikt, of extra usb-poorten nodig heeft in uw nieuwere auto, is de usb-oplader voor de sigarettenaansteker-poort een slimme oplossing. Zo is uw smartphone, e-reader, of bijvoorbeeld tablet altijd opgeladen.

U kunt deze gadget bestellen in verschillende uitvoeringen, een variant met 2 usb-poorten, of bijvoorbeeld 4 usb-poorten.

Bekijk ze via onderstaande link.

Usb-oplader auto

 

Nummer 8 | gps-tracker

Wanneer u denkt aan een gps-tracker, denkt u misschien aan criminele-activiteiten. In films en series wordt deze gadget namelijk wel eens gebruikt door criminelen, om mensen te volgen. Maar gelukkig brengt een gps-tracker ook positieve eigenschappen met zich mee. Denk aan het vinden van uw auto wanneer deze is gestolen, of het controleren van de gereden kilometers na het uitlenen van uw auto.

Bij sommige gps-trackers is het zelfs mogelijk om een alarm in te stellen. U krijgt dan een bericht op uw smartphone, wanneer de auto buiten de ingestelde grens komt. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld uw auto uitleent aan uw kind, en hij of zij niet richting de afgesproken locatie gaat.

Bestel uw gps-tracker via onderstaande link.

Gps-tracker voor auto

 

Nummer 7 | draadloze bandenspanningsmeter

Het is belangrijk om iedere maand de bandenspanning te controleren. Rijden met te weinig lucht in de banden zorgt voor een hoger brandstofverbruik, een slechte wegligging en hetere banden. Wanneer de band te heet wordt, kan deze zelfs klappen. Maar zorg ook zeker niet voor te harde banden, banden die te hard zijn slijten sneller en hebben een slecht contact met het wegdek.

Veel mensen vinden het controleren van de bandenspanning een vervelende klus, uiteraard zijn autobanden-verkopers daar erg blij mee. Hoe sneller de banden slijten, hoe meer zij verkopen. Maar met een draadloze bandenspanningsmeter is het controleren van de bandenspanning een makkie.

U plaatst op iedere band een sensor en stopt de meter in de sigarettenaansteker-poort. Op dat moment worden de sensoren gekoppeld aan de meter. De sensoren meten de spanning en de temperatuur van uw banden, deze informatie wordt doorgegeven aan de meter in uw auto.

Kies uw draadloze bandenspanningsmeter via onderstaande link.

Draadloze bandenspanningsmeter voor auto

 

Nummer 6 | bestuurder-assistent

Als u een lange dag heeft gewerkt, of een lange rit maakt, kan de vermoeidheid toeslaan. Op deze momenten is het gebruiken van een bestuurder-assistent erg prettig.

Dit apparaat helpt u bij het herkennen van gevaar en toont informatie over uw rijgedrag. De camera berekent de afstand tot uw voorligger en de maximum snelheid die u mag hanteren. Maar herkent ook verkeerstekens, voetgangers en fietsers die uw pad kruisen. Via het alarmkastje krijgt u vooruitziende waarschuwingen en kunt u tijdig anticiperen. Deze worden direct getoond op het meegeleverde display.

Het gebruiken van deze gadget, is natuurlijk geen excuus om minder alert te zijn. Maar geeft u wel meer rust tijdens het rijden. Het uiteindelijke doel is natuurlijk, schade aan uzelf en andere voorkomen. Maar ook het intact houden van uw auto en het voertuig van uw medeweggebruiker.

Bestel uw bestuurder-assistent.

 

Heeft uw bumperschade? Wij herstellen het snel en voordelig!

Vraag offerte aan

 

Nummer 5 | OBD2 scanner

Als u op zoek bent naar handige auto gadgets, dan moet u zich zeker eens verdiepen in de OBD2 scanner. Met deze gadget controleert u de gezondheid van uw auto.

U hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de OBD2-aansluiting in uw auto, deze kunt u vinden in de voetenruimte. Via Google kunt u meer informatie vinden over exacte locatie, door uw automerk en de uitvoering van uw auto in te vullen.

Als u de OBD2 scanner heeft aangesloten, zet u uw auto op contact, op dat moment maakt de scanner verbinding met de app op uw telefoon. In de app ziet u een compleet overzicht van de status van uw auto. Komt u foutmeldingen tegen in het overzicht? Via de app reset u in een handomdraai de foutmelding, u hoeft dus niet meer naar de dealer. Met deze gadget kunt u dus flink wat geld besparen.

Bestel deze gadget via de link hieronder.

Bekijk OBD2 scanner

 

Nummer 4 | dashboardcamera

Met een dashboardcamera maakt u mooie beelden tijdens het rijden, denk bijvoorbeeld aan een video van een mooie zonsondergang. Maar de beelden van een dashboardcamera kunnen u ook ondersteunen in het geval van een ongeluk.

Met de beelden kunt u bewijzen wie de botsing heeft veroorzaakt, zo voorkomt u slepende processen met de politie en de verzekering.

Het is echter wel een gadget die niet onomstreden is. In Nederland mag u de camera gebruiken, maar in sommige landen is de dashboardcamera verboden, zoals in Oostenrijk, Luxemburg en Portugal. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Pas dus op wanneer u uw auto in deze landen gebruikt.

Bekijk dashboardcamera’s via onderstaande link.

dasboardcamera

 

Nummer 3 | dodehoekspiegel

Met een dodehoekspiegel krijgt u een paar extra ogen, het is eigenlijk een onmisbare gadget voor uw auto. Een dodehoekspiegel creëert meer veiligheid tijdens het rijden en helpt bij het parkeren op lastige plekken.

Online kunt u verschillende varianten bestellen, dodehoekspiegels die u met een plakstrip kunt bevestigen, maar ook spiegels die u aan uw zijspiegels kunt klemmen.

Bestel nu uw dodehoekspiegel via de link hieronder.

Dodehoekspiegel auto

 

Nummer 2 | batterij met startkabels

U heeft het vast wel eens meegemaakt, een lege accu. In de meeste gevallen is het geen groot probleem, maar het is wel erg vervelend. U komt te laat op uw afspraak, of moet wachten in de kou.

U kunt natuurlijk de wegenwacht bellen, of iemand in de buurt aanspreken om te vragen naar startkabels. Maar met de batterij met startkabels bent u nooit meer afhankelijk van een ander.

U sluit de kabels aan op uw accu en start de batterij, deze beschikt over voldoende elektriciteit voor uw accu. Zo hoeft u niet meer te wachten en kunt u direct weer doorrijden. Sommige varianten beschikken zelfs over een werklicht, wel zo handig op een donker weggetje.

Bestel een batterij met startkabels hieronder.

Batterij met startkabels bestellen

 

Nummer 1 | achteruitrijcamera

In uw spiegels kunt u niet altijd exact zien hoe ver u nog kunt doorrijden. Denk bijvoorbeeld aan een paaltje, een boompje of een geparkeerde auto. Dit kan behoorlijk vervelend zijn tijdens het parkeren of uitrijden.

Met een achteruitrijcamera maakt u het parkeren en uitrijden van uw auto een stuk makkelijker. Op het scherm in uw auto ziet u precies wat er achter uw auto gebeurt. Zo voorkomt u een botsing met personen, objecten en voertuigen.

U kunt kiezen voor een draadloze achteruitrijcamera, of een bekabelde. In de meeste gevallen kunt u hem zelf installeren.

Bekijk achteruitrijcamera’s via onderstaande link.

Achteruitrijcamera kopen

 

Leest u dit artikel te laat? Gelukkig kunt u bij ons de schade aan uw auto voordelig laten repareren. Denk aan het herstellen van de lak, of het verwijderen van een deuk.

Vraag nu uw offerte aan!

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende