Bezoek ons op de

Franchise Beurs Onderneem 't!

Ervaar het ChipsAway concept tijdens de franchisebeurs Onderneem ’t!

Op 19 en 20 april a.s. wordt de 15e editie van de franchisebeurs Onderneem ’t! gehouden in de nieuwe locatie De Loods in Nijkerk. Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kun je alles te weten komen over het ondernemerschap bij ChipsAway en franchise in het algemeen. Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij onze ijzersterke formule. ChipsAway is hiermee aanwezig op het grootste franchise evenement in Nederland.

Medewerkers van het hoofdkantoor van ChipsAway zullen aanwezig zijn om al je vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten te beantwoorden. Je kunt direct ‘proeven’ van ons mooie, sterke concept.

Daarnaast kunnen bezoekers ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om jou vol kennis en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod op de Overnamewand.

Kortom: de beurs biedt de kandidaat-franchisenemer de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij van ChipsAway zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ’t! De beurs wordt voor het eerst gehouden bij De Loods in Nijkerk. De locatie is goed toegankelijk, het ligt direct aan de A28. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek www.ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.

    Offerte

    Vraag hieronder uw offerte aan:

    Volgende

    Bekend van o.a.