Wie is ChipsAway?

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Wat doet ChipsAway?

  ChipsAway Nederland BV is opgericht in 1996. Met een vestiging gestart is ChipsAway inmiddels uitgegroeid tot het grootste landelijke netwerk van specialisten. Deze specialisten bieden hoge kwaliteit en dito service. Zij werken allen als zelfstandig franchisenemer binnen hun eigen werkgebied. Het hoofdkantoor en opleidingscentrum bevinden zich in Den Haag.

  ChipsAway werd opgericht in Pittsburg in de Verenigde Staten, door Danny en Tom Pikur, twee broers die al meer dan 25 jaar werkzaam waren in de auto-industrie. In 1986 werden zij benaderd door Ford Motor Company met de vraag of zij lakschade aan het wagenpark van Ford (met meer dan 1000 auto’s) konden herstellen. Met $ 450,- per auto in het vooruitzicht ging Danny Pikur (scheikundige) op zoek naar een betere en snellere methode om relatief kleine beschadigingen te herstellen. Vervolgens ontwikkelde hij een systeem waarmee het mogelijk was om enkel de beschadigde plek te lakken. Ford Motor Company was zeer enthousiast over de kwaliteit en het resultaat van hun werk en de Pikur broers kregen het contract.

  Ford was niet de enige die onder de indruk was van het ChipsAway systeem, andere autofabrikanten volgden al snel en de Pikur broers beseften dat hun systeem enorme potentie had. In de twee daarop volgende jaren ontwikkelden zij hun producten verder om het systeem meer gebruikersvriendelijk te maken. Eenmaal volledig ontwikkeld bleek het ChipsAway systeem (na gedegen training) ook uitvoerbaar te zijn door mensen zonder ervaring in de carrosserie sector. Hierdoor waren zowel het systeem als de markt perfect geschikt voor een franchise formule. In de loop der jaren werden DentsAway en Trim-Fix geïntroduceerd om aan de groeiende vraag van de klant, een complete cosmetische make-over, te voldoen.

  In 1994 werd de eerste stap buiten de Verenigde Staten gezet. Nog geen jaar later telde Groot-Brittannië meer dan 100 franchises. In minder dan 10 jaar nadat de Pikur broers het systeem ontwikkelden, is ChipsAway uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die nu meer dan 2000 specialisten telt in 15 landen waarvan 8 in Europa.

  Wat doet ChipsAway?

  ChipsAway

  • Steenslag en krassen.
  • Spotrepair.

  Herstel

  • Autobekleding (velours, leer, vinyl) .
  • Dashboards.
  • Lichtmetalen velgen
  • Zwarte en grijze bumpers.

  Deuken

  • Kleine deuken.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.